Известие

Collapse
No announcement yet.

малко помощ за смяна на вътрешно каре

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малко помощ за смяна на вътрешно каре

достигнах до заключението че имам вътрешно каре за смяна но незнам как да разбера кое е лявото или дясното .някои ако може да ми каже как се разбира кое каре е разбито ще съм му благодарен. в събота с едни колеги от форума ще го сменяме но маи никои не знае как се проверява вътрешно каре тъи че помагаите
    алфа 145 1,7 16v Turbo

Ами колега освен да я повдигнете на подемник и застопорите едното колело и да слушате дали трака като се върти другото лекичко на първа, друго не ми идва на ум.

Comment

Колега,ако нямате подемник можете на канал да хванете със една ръка чашата на вътрешното каре а със другата полуоската и да прецените кое от двете има по голяма хлабина.Не е лошо в този момент колата да не е на скорост за да можете лесно да превъртате карето във всички възможни сектори.Успех и дано съм помогнал.
      Alfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2

Comment

колега, ако на едното от двете карета е скъсан маншона или е бил скъсан и си го сменил примерно скоро е възможно да е то проблемното....
        Alfa Romeo 33 1.5 BOXER 4x4, Alfa Romeo 33 BOXER 1.7 16v, Alfa Romeo 155 1.7ts 8v, Alfa Romeo 166 2.0ts, Alfa Romeo 156 1.9jtd - EX
        Alfa Romeo 146ti, Alfa Romeo 145 1.4ts

Comment

в неделя ще кажа дали е от карето или от нещо друго ....ще има операция
          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Working...
          X